Разследването на Робърт Мълър вече не е просто кост в гърлото на Тръмп, а истинска заплаха за националната сигурност, пише за  American Thinker Моника Шоуолтер.

Занимаващият се с журналистически разследвания Пол Спери сподели, че Робърт Мълър активно
е разследвал само един аспект от цялата тази история с руската намеса, а именно действията, насочени срещу Демократическата партия.
На на руснаците им е било все едно къде сеят хаос — те със същото усърдие атакуваха сървърите на републиканците, пише авторът.
И както отбелязва в статията си Томас Лифсън (американски журналист и експерт, бел.ред.), Даниел Гринфилд подозира, че Москва, съдейки по всичко, е харесвала Бърни Сандърс, а не Доналд Тръмп.
Мога още да добавя, че лично познавам пора, работещи в телевизионния канал RT, чиято задача, според мнението на прехвалените американски спецслужби, се състои в това да сее хаос, пише авторът.
Почти всички те подкрепяха Бърни Сандърс, така че съм склонна да се съглася с Гринфилд.
От всички
тези половинчати разследвания и обвинения на Мълър вече мирише на политика: за републиканците и техните мъчители има едни закони, за демократите — други.
Но в това, което се отнася до вътрешната политика.
Ако говорим за националната сигурност, то в резултат на провлаченото разследване на Мълър ние получихме доклади на спецслужбите, на които не бива да се разчита, защото там е представена само едната страна на въпроса.
Ако прочетем статията на Хари Хидлер, то ще ни стане ясно, че  сега, след като Мълър предяви обвинения срещу 12-те руснаци, американските спецслужби точно никога няма да успеят да се доберат до тези сътрудници на ГРУ и да проведат каквато и да е оперативна работа в интерес на националната сигурност.
Така че това е един огромен проблем, пише авторът.
Петя Паликрушева
Източник: https://www.americanthinker.com/blog/2018/07/muellers_witch_hunt_a_growing_disaster_for_national_security.html

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;