Арестът на Мария Бутина стана поредният мощен скандал в САЩ за този месец.

Пресата и до днес крещи — погледнете, агентите на Кремъл са вече навсякъде.

Руснаците вече се опитват да нарушат конституционните ни права!

Всъщност, няма нищо изненадващо, защото службите за разузнаване отдавна не се срамуват за пожертват хора, които не са виновни за нищо.

Арестувайки Бутина по подозрение в дейност на «агент на влияние», всъщност с това самите те убиват две птици с един камък — едновременно превръщайки дейността на Националната Оръжейна Асоциация (NRA) в последствие на руската намеса и опитвайки се очернят неоспоримите достижения на нашия президент по оправяне на отношенията с Русия.

Ненапразно арестът се случи практически едновременно след срещата в Хелзинки, където Тръмп даде да се разбере, че Русия не е враг.

Т.нар. демократи вече отдавна точат зъби на втората поправка на конституцията за правото за носене на оръжие.

Ето, предостави им се великолепна възможност — едновременно да се удари руска активистка, сражаваща се за промяна на оръжейното законодателство в Русия, обвинявайки я като агент на влияние на Русия.

Къде влияе?
В Националната оръжейна асоциация.

Не е важно за тях, че страдат невинни хора, не е важно, че те се опитват да ни лишат от конституционни права — главното е да се попречи на Тръмп да оправи отношенията с Русия.

Бутина е жертва на предателските игри на демократите и на лоялното им разузнаване в опитите да осквернят поредния опит на президента Тръмп да оправи отношенията с Русия срещу който те се опитват да настроят публиката, опитват се да ни лишат от поредното конституционно право.

Тод Симпсън, журналист

News Front

 

Тагове: ; ; ;