17 юли 2018-Нюз Фронт.

Като бизнесмен, Доналд Тръмп добре знае, че е важно умението да се представяш добре и познава законите на пиара. Така, повече като шоумен и бизнесмен, американския лидер използва натрупания си опит в политиката и споделя различни «флиртове» и «намигвания» към Русия през социалните мрежи.

Последния му бисер е свързан разбира се със срещата в Хелзинки с президента на Русия Владимир Путин.

 

 

 

И така, четем Twitter-ана американския президент по повод срещата с Владимир Путин. Като добър познавач на пиара Доналд Тръмп не пропуска да използва всяка възможност, и разбира се ползва «ключови думи» като «Путин» и «НАТО».

 

Според последното-интернет признание, можем да видим, че Доналд Тръмп прави фин опит за флирт- може срещата в НАТО да му е харесала, но пък срещата с президента на Русия Владимир Путин е била още по-хубава.

 

» Докато на прекрасно проведената среща с НАТО, на която  успях да събера значителна сума пари, ми се случи още по-прекрасна среща с Владимир Путин.

За съжаление, медиите представиха всичко по съвсем различен начин, а лъжливите медии направо превъртяха»- пише Доналд.

Просто великолепен майстор на пиара- и внимание привлича, и се закача и с медиите. Но разбира се, винаги преследва свои цели, и колкото и да се наслаждаваме на очарованието от актьорската му игра, делата и думите му се разминават.

НАТО се въоръжава повече, иначе САЩ обича Русия.

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;