Бившият кандидат за президент на САЩ Хилъри Клинтън се усъмни в лоялността на своя бивш съперник в президентската надпревара Доналд Тръмп в навечерието на крайно очакваната среща между Владимир Путин и американския президент Доналд Тръмп в Хелзинки, съобщава CNN.

Hillary Clinton

@HillaryClinton

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

Малко по-рано американският президент Доналд Тръмп публикува пост, в който поздрави Франция с победата й в световния шампионат по футбол, който се проведе в Русия.
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп поздрави също Путин и неговите сънародници за «провеждането на наистина великолепния шампионат — един от най-добрите в историята», пише  CNN.
По-рано съобщихме, че президентът на Русия Владимир Путин в началото на срещата с американския лидер Доналд Тръмп в Президентския дворец в Хелзинки заяви, че е дошло време обстоятелствено да се обсъдят двустранните отношения, а също различните «болни точки».
Путин на встрече с Трампом заявил о необходимости обстоятельно обсудить «болевые точки»

  • «Разбира се, настана време обстоятелствено да поговорим за нашите двустранни отношения и по различните болни точки в света.

  • Те са достатъчно много, за да обърнем внимание на това», каза Путин.

Разговорът между президентите бе предшестван от съвместно фотографиране с главата на Финландия като приемаща страна.

Петя Паликрушева
Източник: CNN

Тагове: ; ; ; ; ;