17 юли 2018- Нюз Фронт.

Страх лозе пази, казват у нас, а в САЩ — винаги подозирай Русия и руснаците, даже ако времето е лошо.

САЩ така и правят- винаги подозират в нещо и обвиняват в нещо Русия, обсъждат Русия, говорят за Русия и дори обясняват на НАТО как трябват още пари за да пази от Русия.

Така, всеки руснак по принцип си е таен агент от американска гледна точка. Още повече, ако става въпрос за руска красавица.

И така, запознайте се с поредния абсурден случай от западната пропаганда.

 

 

Представяме Ви Мария Бутинова, според версията на САЩ красавица от Русия,» която се е опитала да организира»  тайна среща между Доналд Тръмп и президента на Русия Владимир Путин по време на предизборната кампания 2016 година.

29 годишната руска гражданка се обвинява в опит да повлияе на политиката на САЩ, пише авторитетното издание  The New York Times. 

В САЩ подозират красавицата в опит да създаде тайни канали за връзка между Русия и САЩ.

Според версията им, Мария е действала от името на високопоставен руски правителствен чиновник и с помощта на Американската стрелкова асоциация и няколко други организации се опитала да склони републиканската партия на САЩ към про-руски курс.

Звучи по абсурдно и от британския сериал «Новичок».

Авторитетното американско издание обаче не спира до тук и дава воля на фантазията развивайки сюжетната линия до край. Значи, Мария, която е рускиня, при това красива е действало по внедряването на «секретен канал за връзка» в американски организации, като целта й била да вербува американски политици. Силно. Въображение.

» Тези канали след това са щели да се използват от Руската Федерация за прокарването на съответните инструкции от Кремъл към американските структури с цел определяне на политиката на САЩ»- пише един от агентите на ФБР.

 

Тоест, се получава, че по версията на САЩ, Русия тайно ръководи Щатите.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;