14 юли 2018-Нюз Фронт.

Започваме да разглеждаме сериозно темата: какво се случва в страната ни, пред очите ни и да разсъждаваме.

Цялата българска общественост беше потресена от натрапена ситуация- изведнъж някой каза,че определено количество животни трябва да бъдат умъртвени заради опасност от чума. 

 

След като в мрежата се разлетяха огромно количество чудовищни снимки, показващи труповете на животните и ужасът на хората, които ги отглебждат и се грижат за тях, почнахме да се замисляме, че става въпрос за ударна акция не само срещу българско село, срещу крехкото ни, но собствено производство, но и за организиран план, който има определени ( антибългарски) цели и е част от нещо много по-опасно.

 

 

И така, гледаме снимката по-горе. Не ви ли напомня на нещо? Почти като в Солсбъри костюмирани експерти. Има малко нали? Само, че нашенски вариант. Обаче въобще не е смешно. Сериозно е. И възможно, съдейки по начина, по който се действа у нас, да става въпрос за целеносочена биоатака. Идваща от …Турция. 

 

 

Сега продължаваме с въпросите?

Колко струват тези костюмчета, колко се плаща на тези «експерти в бяло», от «Бюрото по труда» ли са пуснати? Това са второстепенните въпроси. Сега, преминаваме към по-важните обаче.

От къде такава чума по нашите географски ширини?

В няколко турски издания се появява информация за овце, които умират от неестествена смърт, или дори за, както и странно да ви прозвучи «овчи самоубийства». Да, именно самоубийства- тоест, нетипично поведение за животно. Едва ли овцете биха могли да изпаднат в депресия и да искат да се самоубият, нали? Но в Турция това се случва. Едната новина е за над 500 овце, които се хвърлят от някаква скала- получава се масово самоубийство даже. Овчо.

Но ако погледнем в дълбочина, нетипично поведние на животните е следствие на човешко въздействие. Тоест, прилагане на определен биоагент, химическо вещество и прочие, които карат животните да се държат по начин несвойствен за животни.

Не  е сложно, след експеримента, след като се види как действа съответния биоагент на животните да се прилага вече като оръжие. Правилно. Биологическо.

Защото в Турция става въпрос за 500 овце. У нас, след новината за чума, са умъртвени много повече.

Тук става въпрос за много мръсна и опасна игра. Очаквайте подробности.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;