12 юли 2018-Нюз Фронт.

Русия няколко пъти предлага на Великобритания сътудничество и провеждане на съвместно разследване по случая с така нареченото отравяне на баща и дъщеря Скрипал. До сега, официален Лондон освен абсурдни обвинения, без факти не направи каквато и да било крачка в тази посока. Разследване няма, Юлия Скрипал и Сергей Скрипал се намират все още на територията на Великобритания, и по всяка вероятност това се случва против волята им.

Но освен безпрецедентния дипломатически скандал, който започна Тереза Мей, Великобритания продължава да разгръща антируска линия на поведение.

 

 

Пропагандата на Лондон се води изключително цинично. При неизяснени обстоятелства, британска гражданка умира.

Разбира се, предизвестената й смърт, се използва като инструмент за внушаване на това, че Русия е тази, която стои зад «отравянето».

И в случая със Сергей и Юлия Скрипал, които са заложници днес на Великобритания, и в случая с британските граждани- единия от които умира.

И в двата случая сходствата в антируската кампания са на лице: голословни обвинения, без каквито и да било факти, отсъствие на адекватно, или, въобще, на  каквото й да било разследване. И гръмки обвинения с ключови думи » Новичок» , «отравяне».

Каква е целта?

Да се внуши, че Русия е извършител на престъпление, извършено от Запада, защото на Запада не се харесва силната международна роля, която играе Русия днес.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;