8 юли 2018-Нюз Фронт.

Националният отбор на Русия се срещна с феновете си в Москва на една от фен зоните на «Воробьевы горы». И това беше истински емоционална среща, с думи на подкрепа, любов и благодарност. Чисто по руски. Въпреки че на косъм се разминаха с победата и полуфинала, руските футболисти играха невероятно и от сърце. Жива и запомняща се игра. За това и подкрепата на всички фенове, днес е найголямата им награда. В сърцата на всеки руснак, те са победители и шампиони. И въпреки недостойното поведение на хърватските футболисти, или по-скоро на двама от тях, които след победата записаха грозна провокация, Русия отново показа, че победата е в силата да си достоен победител.

Потопете се в тази атмосфера и надникнете в тази невероятна страна,  и това световно, което влюби светът в Русия. 

 

 

 

»  Ние сме един отбор!» — феновете се стекоха за да подкрепят футболистите, които вчера се раздодаха в епичната среща с Хърватия. 

 

 

Така изглеждаше фен зоната в Москва днес следобяд. Хиляди се стекоха за да подкрепят футболистите на Русия и да им кажат своето искрено «благодаря» въпреки, че отборът не можа да продължи към полуфинала.

 

 

«Скъпи наши футболисти, благодарим ви, че ни подарихте тези чувства, които отдавна не сме изпитвали: чувства на единение на нацията, и не по отношение на подвивга на дедите ни, а по отношение на делата на нашите съвременници. Нисък поклон. Ние сме щастливи. Милионите ваши сънародници. И вие трябва да го знаете. Много се вълнувахме за вас и заслужавате огромно браво!»- написа известния актьор и водещ Максим Галкин след края на срещата.

 

» Ние все пак се гордеем с Вас, благодарим Ви момчета за красивата игра»

 

 

» Те направиха почти невъзможното- върнаха ни любовта и гордостта за националния ни отбор. Накараха дори тези, които не обичат футбол да седнат пред телевизорите!

Днес искаме да им кажем Благодаря, на всеки един от тях! Всички говорят за «приказка», която трябваше да ни направят, но не приятели, това беше началото на приказката! Имената на нашите момчета вече целия свят ще ги знае! Искам да им стисна ръцете! Ние победихме! И дори да не сме победили на Световното, победихме и спечелихме нещо много по-голямо«- написа руската журналистка Анастасия Зобина

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;