Хилъри Клинтън взе решение да участва в президентските избори през 2020 година в САЩ, съобщава  American Thinker.

Американското електронно списание отбелязва, че след поражението си на изборите през 2016 година Клинтън активно се е захванала със своята предизборна кампания.
Провеждането на кампанията в подкрепа на Клинтън «Аз съм с нея» продължава практически по целия свят.
Посланието остава същото: «Тръмп е расист и сексист», а неговите привърженици са достойни само за съжаление.
Клинтън не се изморява да повтаря, че тя е била победителката на народното гласуване, но е била лишена от своето «място в историята» от колегията в САЩ.
Авторите на статията твърдят, че Клинтън има всички шансове да победи на вътрешнопартийните избори в Демократическата партия, получавайки 25 % от гласовете, докато останалите десет кандидати ще получат по 5-10 % от гласовете всеки.
Именно така кандидат от републиканците стана Тръмп, който получи повече привърженици в надпреварата.
Демократите вече се трудят упорито над това да склонят жителите на колебаещите се щати в полза на своята партия.
Клинтън вероятно ще стане единственият кандидат, чиято кампания ще привлече повече парични средства, а също ще може да разчита на по-широка подкрепа от американските СМИ.
Нещо повече, средствата за масова информация няма да се изморят да повтарят за руската намеса в изборите през 2016 година и за това, колко важно е делото на Клинтън за всички жени.
Подкрепа за Клинтън, както и през 2016 година, може да окаже комитетът от Демократическата партия в замяна на финансиране.
Отбелязва се, че за Клинтън изборите през 2020 година, към която година тя ще е на 73 години, ще бъде последният шанс, защото най-вероятно демократите ще отхвърлят нейната кандидатура през 2024 година по силата на това, че тя тогава ще е на 77 години.
Авторите на статията отбелязват, че растящата икономика и популярност на Тръмп, според демократите, могат да му гарантират победа на предстоящите избори, на които Клинтън може да се превърне «в пушечно месо».
Авторът твърди, че демократите могат да прибегнат до мошеничество, за да победи Клинтън на изборите.
И, «ако тя победи, свободни избори в САЩ вероятно повече никога няма да има», завършва авторът.
Петя Паликрушева
Източник: https://www.americanthinker.com/articles/2018/07/heres_why_hillary_is_running_again_in_2020.html

Тагове: ; ; ; ;