4 юли 2018-Нюз Фронт.

Всички искат в Русия днес!

Западната реакция и завист към успехите на Русия в определени случаи е двигателен механизъм за Западня свят, който винаги се стреми да изучи тайната на тази велика, огромна страна, а Владимир Путин е най-обсъжданата фигура от световната политическа сцена на нашата съвременост.

След като Русия стана домакин на най-обичаното спортно събитие на годината, цялото внимание е обърнато отново към този невероятен» Вълшебник»- руския президент Владимир Путин, който води страната си към успехи.

 

 

 

«Методите, политиката и мировозрението на президента на Русия Владимир Путин не са се променили и продължават да бъдат все по- «отблъскващи» за повечето, но въпреки това, за Путин всичко се подрежда повече от добре«- пише американския аналитик от USA Today Мартин Роджърс.

 

Благодарение на това световното по футбол превърна Русия в притегателна за туристи дестинация, а високото ниво на красива игра накара много от футболните запалянковци да смятат именно това световно, за най-доброто от всички до сега.

 

 

Въпреки, че в социалните мрежи почнаха да се появяват шеги, че президентът на Русия е организирал и победата над Испания, за да изведе националния отбор на четвърт финал. Но, ако Владимир Путин има отношение към победата на националния отбор, разбира се това е умението му, да вдига духът на нацията до ниво «Победа».

И понеже на бялото не може да кажеш черно, Мартин Роджърс от USA Today пише»

» Победата на националния отбор на Русия стана възможна благодарение на издържливостта и мъжеството на футболистите, които освен всичко имаха и адски късмет.

Американския журналист пише още, че Путин се надява да възстанови репутацията на Русия с помощта на световното по футбол. И по мнението на американския автор- му се получава.

Световното, на което пристигнаха, и продължават да пристигат стотици хиляди футболни фенове от целия свят, накара всички да забравят за Крим, за политическите затворници, пише Мартин Роджърс, отбелязвайки, че както и да завършат следващите срещи, Путин вече е победител. За пореден път.

Случайно или не, днес се появи новина за ново натравяне с митичния «Новичок»…очаквайте подробности.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;