4 юли 2018- Нюз Фронт.

Днес рано сутринта новината за втора серия на «Новичок», обиколи всички световни издания.  Двама натровени,» много вероятно» с «Новичок», възможно «елда», кокаин, или кофти партия хероин. В същия район, където на 4 март ( точно преди 4 месеца) бяха открити Сергей и Юлия Скрипал.

 

 

» Двама души са получили натравяне с неизвестно вещество в британското градче Еймсбъри, което се намира на 10 км северно от Солсбъри»- съобщи полицията на графство Уилтшир.

От заявлението на полицията: » Полицията на Уилтшир съобщава за сериозен инцидент след като двама души са се оказали под въздействието на неизвестно вещество в Еймсбъри»

Но, след като веществото е неизвестно, защото британските медии, включват веднага втора серия «Новичок»?

Какво се крие зад поредния случай в Кралството 4 месеца по-късно, след необоснованите обвинения срещу

Русия, които очевидно не успяха да изпълнят изначално заложения план на британските спецслужби.

Определено, такова съвпадение, или повтарение, не може да се смята за обикновено deja vu. В случая, най-вероятно, както обича да казва Тереза Мей, се подготвя продължение, или се дава знак, че темата ще се развива.

Излишно е да напомняме, че сега протича най-голямото спортно събитие на годината- Световното по футбол, което се превърна в поредния дипломатичесло успех на Русия.

Разбира се, че Западът няма да аплодира чистосърдечно, а ще опита да омрачи приятната атмосфера с нова порция провокации.

Е, продължаваме да следим ситуацията.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;