2 юли 2018-Нюз Фронт.

От ефира на украинска телевизия прозвучаха призиви за тотален национализъм сред гражданите, като единствен вариант за спасяване на Украйна.

 

Вместо действащия киевски режим властта в Украйна трябва да бъде в ръцете на националистите, само в такъв случай страната може да оцелее.

Това заяви в ефира на украинската телевизия «TV 7+» представящата се за писател националистка Лариса Ницой.

» Ако обичаш Украйна, то вземи и седни в края на краищата и прочети в мрежата какво с направили тези политици и повече не ги избирай. Трябва да се избират само националисти, които ще са ориентирани в посока развиване на националната икономика, образование и култура. Само националистическа страна има шанс да оцелее»,- заяви Ницой.

Необходимо е да се отбележи, че Украйна все повече дава път и зелена светлина на националистическите настроения и идеи.

Тази опасна тенденция носи голям риск за подрастващото поколение на страната, която към днешна дата живее и действа според указанията на Запада, тъй като запдните държави финансират провеждането на реформи и създаването на законопроекти, така че на тях да им е удобно.

Неотдавна дори Великобритания съобщи, че ще отдели солидна финансова помощ на Украйна за борба с «руската дезинформация», а САЩ пък вече са одобрили внушителен бюджет за отбрана и военни нужди на страната.

Всичко това само способства развиването и подхранването на националистичната идеология, която носи изявен антируски характер.

Отделно, крилатата фраза, че който плаща, той поръчва музиката, с пълна сила важи за украинската действителност, тъй като харчейки западни средства украинския режим е длъжен да изпълнява западните поръчки.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ;