30 юни 2018-Нюз Фронт.

Може ли Русия да спаси хората в Украйна, които живеят в условия на възродени нацистки идеи прокарвани от Киевския режим?

Доколкото това е възможно, Русия така или иначе го прави, тъй като е единствената държава, която изпраща конвои с хуманитарна помощ в зоните на конфликт, докато Европа мълчаливо наблюдава страданията на населението там. Или, по-точно ще е да се каже, че дори не ги вижда.

 

Необходимо е да напомним, че на референдум за държавна самостоятелност, народните републики на Донбас 89,7 % от населението гласува за. Ако Киев, в лицето на Порошенко не беше позволил започването на кръвопролитна, братоубийствена война, изгодна и финансирана от САЩ, то едва ли хората, които днес се наричат граждани на ДНР и ЛНР, щяха да поискат да излязат от Украйна. Украйна, която стрля по тях.

 

Ако направим паралел с Пуерто-Рико, резултатите от референдума там са подобни като тези в Донбас.

Ако сравним историческите обстоятелства, то в случая на Донбас, резултатите са безспорни и категорични. За последните 150 години регионът не е бил подконтролен на Русия, само в определени години, заради форс-мажорни обстоятелства- Гражданската война и Великата отечетсвена война, и украинския период.

Докато Пуерто-Рико, отделили се от САЩ преди 120 години след войната с Испания, така и не стават пълноценен щат, въпреки, че местните жители имат американско гражданство.

Така, че включването на Донбас в Русия, към днешна дата, освен животоспасяващо решение, изглежда и необходимо предвид продължаващите обстрели от страна на ВСУ.

Как може да се случи това?

Поетапно, като на първо място, хората живеещи на територията на Донбас, получат право на руски паспорти, а след това да се извурши официализирането за влизането на тероториите под защитата на Русия.

Така народът ще е защите, тъй като определено Украйна продължава да бъде зла мащеха за тези райони и не прекратява обстрелите.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;