Прочетох, че Корнелия Нинова, по идея на Киро Добрев, направили къса спявка с главния редактор на вестник Дума, заради публикуването на една снимка.

Снимка, която реално отразява текста на публикацията.

Става въпрос за това, че Киро Добрев е пратил за повече политическо ограмотяване млади кадри на БСП в школата на грантаджийката на Борисов, Антоанета не-знам-си-коя. Знаете я. Не излиза от телевизора тази социоложка да ни обяснява колко незаменим е вождът Борисов.

Оня ден нашите нови политици се дипломирали и Киро Добрев се снимал с тях заедно с въпросната Антоанета (грантаджийката на Борисов), на абсолвентската……

«Дума» публикува тази снимка и Киро Добрев, както и Корнелия Нинова, се притесняват, щото снимката директно ги свързва с мутрата и правят скандал.

Джаджева, главният редактор на Дума, реагира и излиза в отпуск. Засега!

********

Всъщност става дума за уволнение на главния редактор на Дума, толкова лесно, колкото завеждането на дело за 220 000 лева от същите тези двама на главния редактор на Поглед инфо.

Като го попитали др. Добрев на последния пленум на НС защо го прави, той казал — защото Поглед.инфо не е ляв сайт?!

Очевидно той не признава за леви не само главния му редактор, но и всички автори, които се публикуват там. Няма да ги изброявам, защото ще настане тоталната обърквация, ако признаем че Александър Симов или Велислава Дърева не са леви.

Ужас!

************

И така! Днес аз вече не питам за съдбата на гуцановщината в партията. Дори не питам ще се борим ли с паралелната партия в БСП. Ръководството на организационния секретар е абсолютно нефелно по въпроса.

Днес, питам само: Киро, Корнелия, кои сте вие!? Знаете ли значението на думата ЦЕНЗУРА!?

Поглед.инфо

Тагове: ; ; ; ;