Не обичам такива грандомански идеи, защото те принадлежат на миналото, от което не излезе нещо особено, заяви тя, съобщи Канал 3.

Личностите в дясното не са това, което бяха и сега се надпреварват в боричкането за власт. Преди имаше личности с убеждения и виждания, а след това се оказа чисто и просто една мимикрия, която завърши доста печално.

Това каза в ефира на предаването «Денят на живо»

по Канал 3 почетният председател на партия „Обединени земеделци” Анастасия Мозер. Според нея никой от настоящите лидери не може да обедини десните партии.

„Демокрацията означава да привличаш, а не да отблъскваш. Политическият егоизъм винаги играе лоша шега”, смята още тя.

„БСП не са особено долюбвани в общественото мнение, защото г-жа Нинова се държи доста арогантно, което в политиката никога не е добре.

Можеш да бъдеш твърд, без да си арогантен. БСП има твърд електорат, но за жалост БКП се преименува на БСП, но не се модернизира. Когато България пое председателството на Европейския съвет, те се опитаха с най-различни действия да го компрометират, вместо да се обединят и да покажат, че България въпреки всичко е една държава, която подкрепя нашето членство в ЕС.”, коментира Мозер.

„ГЕРБ в момента няма алтернатива и той е принуден да прави коалиции с националистите. Има патриоти и патриоти обаче, както могат да бъдат в полза, така могат да бъдат и във вреда на България, но в момента такова е положението, че има нужда от тях. България напоследък застана много солидно на картата на Европа със срещата, която имаше тук за Западните Балкани”, каза още тя.

«Още от 90-те години нашата организация беше против изграждането на нова ядрена централа, защото не мисля, че България има нужда от това.

Много хора ще успеят да се сдобият с доста средства, защото това е много скъп проект, той не е започнат от вчера. БСП или БКП го започнаха със Сименс и комисионите са били доста добри и БСП от доста време е „за” този проект. Ако България организира както трябва своите енергийни ресурси, тя няма да има да има нужда от тази централа.

Не обичам такива грандомански идеи, защото те принадлежат на миналото, от което не излезе нещо особено .”, категорична бе Мозер.

„Борисов направи много добри неща. Сега има много по-добри пътища. Метрото е нещо много важно и също така е важно, че сме усвоили парите от ЕС”, смята още тя.

Тагове: ; ; ; ; ; ;