Тези американски патриоти, които искат връщането на реда и справедливите американски идеали свобода и равноправно правосъдие, «са в шок и не вярват на очите си, гледат играта и гаврата с конституцията, които се разиграват всяка нощ по телевизиите», пише журналистът от The Washington Times Тод Ууд.

«Не разбираме защо този лов на вещици продължава. Не разбираме защо някой от Министерството на правосъдието не въстане и не прекрати това, което очевидно е сговор на елита срещу законно избрания президент на САЩ», продължава авторът.

Според Ууд, работата не опира до Тръмп, а стига до Барак Обама и Хилъри Клинтън.

«Фамилията Розенщайн, Робърт Мълър и останалите членове от тази весела банда прекрасно знаят, че те не трябва да преследват Тръмп по отношение наказателния кодекс, това е само тактика за постигане на истинската им цел.

Цялата тази драма беше разигравана не за да изправят Тръмп пред съда, а за да се попречи страната да разбере доколко развратен, предателски и лицемерен беше режимът на Барак Обама», счита авторът на материала.

Те не могат да спрат това разследване, защото в противен случай «Хилъри, Обама, Кери, Джарет — всички те трябва да отидат в затвора».

Мълър не е спецпрокурор, а «вратар», който пречи истината да стане известна.

Когато здравето на Борис Елцин започна да се влошава и стана очевидно, че е дошло времето за нов лидер, «старият добър Борис» избра Владимир Путин.

Според автора, Елцин е избрал Путин, защото е бил сигурен, че той няма да преследва неговото семейство за «кражбата на милиони».

Хилъри Клинтън трябваше да «изиграе ролята на Путин», за да не допусне някой да разбере доколко дълбока беше «кражбата от Хюсеин».

По тази причина Хилъри се извини пред Барак след неговото поражение на изборите.

Когато стана очевидно, че Тръмп ще победи, те измислиха друг план: решиха да погубят Тръмп чрез режисирана кампания с цел «да намерят или да създадат някакви връзка с Русия».

«Барак и неговата весела банда предатели съзнателно отслабиха Америка…

Те преведоха стотици милиарди долари на своите босове, разделиха ни по расов признак.

Накратко казано, те направиха всичко, за да разрушат нашата велика страна и в същото време да забогатеят», твърди авторът на материала.

Мълър няма да се спре, защото в противен случай цялата «хартиена къщичка» ще се срути.

Обама заедно с Клинтън ще се отправят в затвора и ще стане известен целият мащаб на техните престъпления срещу народа.

«Те както и преди могат да излязат сухи от водата», резюмира авторът от  The Washington Times.
Превод и редакция: Петя Паликрушева

Източник:https://www.washingtontimes.com/news/2018/may/5/russia-investigation-isnt-really-about-trump-givin/

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;