В Швеция двама афганистански подрастващи изнасилиха 40-годишна жена, която работила в подкрепа на кампанията срещу депортацията на мигрантите.

Както пише  The Daily Mail, жената се запознала с подрастващите в бара на един от хотелите, между тях започнал разговор.

Те решили да продължат общуването в помещението, в което живеели мигрантите.

Там подрастващите извършили нападение над жената.

Според думите й, тя не е искала да прави секс, но афганистанците я попитали:
«Защо тогава дойде с нас?»

В резултат жената била изнасилена, в това число по противоестествен начин.

Злоумишлениците били задържани и вече са изправени пред съда.

Единият от тях се признал за виновен за изнасилването и е осъден на 15-годишен затвор, глоба и последваща депортация.

Вторият участник в изнасилването се отървал с 3-месечен изпитателен срок за сексуално насилие.

По-рано се съобщи, че кризата с бежанците взема връх в Европа, тя се задълбочава все повече. Само за последните два месеца Германия осъмна с труповете на млади жени, изнасилени от мигранти. Пореден случай на насилие потресе Германия, след като стана известно, че бежанец от Ирак е изнасилил две студентки от Рюрския университет в Бохум.

133

» Ние се радваме, че престъпникът вече е задържан и повече нищо не може да се случи»,- съобщи представител на полицията в Бохум.

Те могат и да се радват, че са задържали един от многото, но едва ли това променя факта, че по цяла Европа вече е пълно с такива криминални елементи. Едва ли и изнасилените момичета се радват, че един е задържан, могат единствено да се радват, че са останали живи, въпреки преживеният ужас.

Вълна на недоволство обхваща все повече страни на ЕС срещу миграционната политика, все повече страни обвиняват канцлера Ангела Меркел, която отвори вратата на Европа и покани мигрантите, които започнаха да безчинстват, експерти прогнозират дори скорошното разпадане на ЕС във връзка с нерешимата криза.

News Front

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;