25 април 2018-Нюз Фронт.

Наблюдателни анализатори съобщиха, че Армения е втората страна след Ирак, рекордьор по количество американски дипломати и с едно от най-големите посолства на САЩ.

САЩ създават в Армения сенчеста система за управление на републиката

В Армения се създава нова сенчеста система на управление. Система на манипулации, построена върху лицемерии и лъжа, използвайки силата на парите и алчността. С всеки изминал ден «специалистите» по «демокрация» внасящи либерални идеи работят за осъществяването на мащабен план, без да жалят средства и ресурси.

» Центърът на властта в сянка в Армения е огромния комплекс носещ името посолство на САЩ в Ереван. Нито един арменец, където и да се намира в света не може да мълчи за това, и ако в самата Армения има теми, които са превърнати в табу, и които не е прието да се повдигат, които остават зад завесата на тоталната слепота на властта, тоталното премълчаване от страна на средствата за масова информация, то моралния дълг на всеки арменец, който живее извън страната — е да повдига този проблем и да призове властите да го решат незабавно.

9 хектара от земята на нашите предци сме дали сами на нашите доброжелатели, по-голямо посолство на САЩ има само в Германия, която си е американска марионетка. 

Подобна участ ни чака и нас, арменците, ако не си отворим очите за дейността на този развъдник на содомия- военна база, построена от турците за съюзниците им по НАТО, вълк в овча кожа.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;