21 април 2018-Нюз Фронт.

Неочакван интерес предизвика 4-ят поред Ялтенски международен икономическки форум, който тази година държи рекорд по посещение на чуждестранни участници. Впечатление прави, че интерес към форума проявиха британцци и украинци.

Форума се провежда тази година в дните от 19 до 21 април.

 

 

» Днес Ялта приема 3 хиляди участника във форума от регионите на Русия и гости от повече от 60 държави на Европа, Азия, Африка, Латинска Америка»,- заяви Главата на Република Крим Сергей Аксьонов, по време на откриването на форума

 

Ялтенския международен икономически форум работи на 19, 20 и 21 април 2018.

Над 300 журналиста от цял свят осветятват голямото събитие.

 

СПРАВКА

Ялтенският международен икономически форум е ежегодно делово международно мероприятие в икономическата сфера, което се провежда в Крим.

Сред участниците на форума, който започна на 19 април тази година, приятана изненада се оказа присъствието на представители от Великобритания и Украйна.

Относно гостите от различни държави, съобщи съпредседателя на организационния комитет на форума и всеруската обществена организация » Делова Русия» Андрей Назаров.

На форума се очакваха и 10 представители на Европейския парламент, от които все пак пристигнаха 3. Някои чуждестранни представители и политици не посмяха да посетят форума, чията основна тема тази година е » Бъдещето на света. Бъдещето на Русия.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;