14 април 2018 -Нюз Фронт.

Варна излезе днес на протест срещу военната агресия на САЩ, Франция и Великобритания, които в разрез с всякакви норми на международното право, подло и без предупреждение нападнаха суверенна Сирия рано сутринта в събота нанасяйки удари с крилати ракети.

Българи и сирийци се събраха пред Катедралния Храм «Успение Богородично» в  15 часа с протестен митинг срещу англо-амеркиканския терористичен акт над сирийския народ.

Среднощната варварска атака може да бъде квалифицирана само по един начин — престъпление срещу мира и човечеството.

Очакват се протестни акции и в столицата София. В сряда от 10:00 часа протестът в София ще е срещу Министерски Съвет, а за петък се планира и излизане пред посолството на САЩ.

Всеки град, цялата ни страна, трябва да излезе и да осъди войната, преди да е станало късно!

 

 

 

 

Тереза Мей неволно подсказа истинската цел на нападението.

Идеята не е свалянето на Башар Асад, а да бъде вкарана Русия в капана да нанесе ответен удар. Англо-американците неистово желаят официално обявяване на Трета световна война.

Най-адекватния отговор към агресора в настоящия момент е сдържаност с цел осуетява е на грандиозния му военен сценарий, от който жертвите му ще бъдат стотици милиони.

 

 

 

 

» Янки, фашисти, световни терористи!»- скандираха събралите се развявайки български, руски и сирийски знамена.

«САЩ са създателите на ИДИЛ, от там идва цялата война!»

«Целият свят е подложен на шантаж!»

Екипът ни благодари на Диана Алексиева координатор на «Безсмърния полк» за град Варна за предоставените снимки и видео кадри.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;