13 април 2018-Нюз Фронт.

Най- пикантната мистификация от последните месеци стана историята, която обиколи света под името » делото Скрипал».

Великобритания обвини безпрецедентно Русия и руските спецслужби в отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в Солсбъри.

След гръмките обвинения, не съществува нито един журналист или папараци, който да е видял с очите си двамата.

 

Племеницата бившият руски разузнавач Сергей Скрипал, Виктория излезе на протест пред британското посолство в Москва.

Виктория Скрипал настоява да и дадат виза, за да замине във Великобритания и да види близките си, които никой след гръмкия скандал така и не е виждал

Докато Виктория отчаяно се бори да получи достъп до Сергей и Юлия Скрипал, британската полиция публикува на сайта си заявление от името на Юлия Скрипал, която уж казва, че не иска да я посещават и да общува с роднините си.

Според данните на полицията, изписаната от болницата Юлия Скрипал е била откарана под конвой на «безопасно място» във военна болница.

Няма никакви данни къде точно се намира Юлия, какво е психическото и физическото й състояние, и множество експерти изразиха мнение, че дъщерята на бившия полковник от ГРУ се държи в изолация специално, и не й се позволява да общува с близките си, нито да използва телефон или интернет.

Въпреки, че именно специалните служби на Великобритания пипат профила на Юлия в социалните мрежи, тъй като на 7 март е засечено влизане в профила й, а по това време, според информация от медиите Юлия се е намира в кома.

 

 

 

От Посолството на Русия смятат, че положението на руските граждани Сергей и Юлия Скрипал, които до сега никой не е виждал, все повече напомня на насилствена изолация.

Дипломатите не изключват, че Лондон крие важни свидетелски показания и препятства провеждане на разследване.

 

 

 

 

 


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;