9 април 2018- Нюз Фронт.

Версиите по «делото Скрипал» не стихват. Но какво се случва в действителност с похитените във Великобритания руски граждани, баща и дъщеря Скрипал? Къде се намират, и наистина ли им се оказва медицинска помощ?

Роднините на пострадалите нямат никакъв доступ до тях, а информацията с която разполагат не е по -различна от тази, която се предствя в медиите.

 

 

Сергей Скрипал, който някога е обвинен в държавна измяна и в работа за чуждестранни специални служби, възможно е бил превербуван при излизането му от затвора в Русия, което значи, че в момента е съвсем вероятно, да се разглежда от Великобритания като руски агент.

И вместо в болница, кудето му се оказва медицинска помощ и лечение, възможно се намира в специална камера на МИ 5.

 

Историята представна от Великобритания обикаля целия свят. И все повече напомня британския сериал » Ответен удар», в който служители на Ми-6 спасяват руския учен Марков. Историята с отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал напомня все повече на сериала. А новите подробности, които излизат наяве около нашумялото дело все повече се доближават до сценария на британския сериал. Но наблюдателните, веднага забелязват тези нюанси. И все повече става ясно, че версията на Великобритания е режисирана специално по такъв начин. И целта е разбира се, да бъде обвинена Русия.

Но вече никой не вярва на Великобритания. Защото версията е шита с бели конци. Защото до сега няма никакви данни за това къде се намира в действителност Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Кой влиза в профола на Юлия Скрипал в социалните мрежи на 7 март, докато самата тя, според версията на Великобритания се намира в кома?

Възможно ли и двамата да са жертва именно на британските специални служби, за които не е проблем да влязат в профила на момичето? Защо Великобритания не дава никакъв достъп на информация и не допуска близките на пострадалите руски граждани, нарушавайки няколко конвенции, включително и правото на човек на свобода?

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;