27 март 2018-Нюз Фронт.

Официалният представител на МВнР Русия Мария Захарова се обърна към посолствата на САЩ и Великобритания в Русия с молба да изпратят в МВнР на Русия информация, която дипломатите използват за «доказателствена база», свидетелстващи за причастността на Русия към делото» Скрипал». Тоест, да предявят доказателства към обвиненията и слуховете.

 

 

Посланикът на САЩ в Русия Джон Хантсман даде интервью за изданието «Коммерсантъ». Ето какви аргументи представи той на въпросите на журналистката  Елена Черненко за доказателствената база по обвиненията на руската страна по «делото Скрипал»

» Не само САЩ, но и много други страни успяха да се запознаят със събраните от Великобритания доказателства» ( бел.ред- къде са?)

» Картината беше достатъчно ясна, не само за САЩ, но и за десетки страни, които взеха съответстващи решения» (бел.ред- дотук просто личи, че САЩ даже не се крият, че те са поръчители на делото Скрипал, и отделно оказват натиск върху други страни)

 

 

» Струва си да обърнете внимание на онформацията, която обнародва британската страна.

Те са подготвилин много качетсвен и убедителен обзор на инцидента, сравнявайки го с подобни случаи, станали в миналото ( бел.ред- зад които сигурно отново сточт САЩ, ЦРУ, МИ5). Това беше в разпечатката, която раздаваха в британското посолство.  ( бел-ред- къде са ви разпечатките)

Информацията, която представи британската страна е доста убедителна»

» Властите на САЩ, провеждайки междуведомствен анализ и извършвайки консултации с десетки други страни, стигнаха до ясните изводи, че доказателства за вината на Русия има достатъчно»- ( бел-ред-КЪДЕ СА?)

За какво са толкова думи, когато може просто да се отговори на въпроса: На основание на какви доказателства САЩ са взели решение за «виновността» на Русия? Ако материалите са били предадени на страните от ЕС и САЩ, защо не огласени тези материали? И най-важното: защо решенията се вземат без никаква връзка със съд и следствие?

 

След това интервю се обръщам към посолството на САЩ и Великобритания в Москва с молба да изпрати в Министерството на Външните Работи на Русия, информацията, която те си  разпращат един на друг, в качеството на «доказателствена база», но не предават на руската страна, нито огласяват информацията.

И каква е  тази » разпечатка с обзор на инцидента» която доказва участето на страната в такова страшно престъпление.Facebook.

По такъв начин тя отговори на интервюто на посланик на САЩ в Русия Джон Хантсман, дадено за една от руските медии.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;