19 март 2018-Нюз Фронт.

След приключването на президентските избори на 18 март 2018 Владимир Путин, който удържа великолепна победа с резултат 77% от гласовете на Русия, се обърна с топли думи на благодарност към страната си на концерт в столицата Москва.

Въпреки минусовите температури ( -10 градуса) Манежния площад беше нажежен от емоции на радост и събра милиони на  концерта » Крим, Севастопол, Русия» посветен на 4-та годишнина от историческото възсъединяване на Крим с Русия.

» Благодаря Ви, благодаря Ви скъпи приятели!»

 

 

Владимир Путин заяви, че е важно да бъде съхранено единството в Русия и подчерта, че страната е обречена на успех, но я чака мащабна работа.

 

Президентът на Русия благодари всички, които са гласували за него, оценявайки резултата си на изборите като проявено високо доверие.

» Огромно благодаря на всички Вас за резултата»- каза Владимир Путин.

Всички гласували на 18 март на изборите за президент, Владимир Путин нарече » голям общонационален отбор», с който Русия е обречена на успех.

 

» Важно е да привлечем на наша страна и тези, които подкрепиха другите кандидати. Заедно ще се захванем за голяма мащабна работа в името на Русия! Благодаря!»

 

Силно, истински, одухотворено, с любов към Родината и народа си- въпреки всички трудности и провокации на Запада, красива и вдъхновяваща победа, която консолидира Русия и руския народ.

Първите кадри от обръщението на Владимир Путин можете да гледате от тук.

Екипът на редакцията ни поздравява цяла Русия с победата!

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;