8 март 2018- Нюз Фронт.

Внимание! Наши дни, Европейския Парламент.

Поредното важно европейско мероприятие събрало европейските светила от десетки държави на Конференция посветена на въпросите за заплахата от биологическо оръжие и подготвена ли е Европа.

 

 

Сега внимание към господинът с табелка R. Kadlec, който само след секунди, след като осъзнае зададения въпрос от българската разследваща журналистка Диляна Гайтанжиева ще изпадне в истинска паника.

Неподправена.

Европейската паника е толкова очевидна когато се задават въпроси по същество, и по теми, които имат действително важно значение за здравето, живота и сигурността на хората живеещи по тази планета, че се вземат светкавични мерки.

Сега обръщаме внимание на дамата до господина, която отговаря за организацията и дава думата.

В случая, думата е взета и конференцията е прекъсната.

На въпроса готова ли е Европа, можем ясно да видим оговора- не е е готова.

Дори да отговоря на въпроси.

Милата дама, която спасява експерта просто най-безцеремонно прекъсва Диляна и казва, че тук не е мястото за подобни въпроси.

Напомняме, конференцията е посветена на въпросите свързани със заплахата от биологическо оръжие. Разбира се, че не е там мястото да се пита за биолабораториите на САЩ.

Кадрите показват как се приключва мероприятие по европейски.

И как се отстранява журналист от заседание на Европейския Парламент след зададен въпрос към помощника на Държавния секретар на САЩ по въпросите на Здравеопазването за секретените биолаборатории на Пентагона разположени около Русия, Китай, Иран.

Господинът когото успява да притесни така Диляна Гайтанджиева се казва Роберт Кадлек-помощник секретар в Департамента по здравеопазване на САЩ, и отговаря за готовността на САЩ в случай на биологическа атака.

 

Очаквайте подробности по темата скоро. Но запомнете видяното.

Казват, че българките са най-красиви. И не само. Умни и смели са. Защото са дъщери на славен народ- българския, честит 8 март на всички българки! Разследванията на Диляна Гайтанджиева разкриват важни факти, които имат значение за цялата световна общественост и безопасност по теми, които умишлено се избягват от много журналисти, експерти и политически фигури. 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;