7 март 2018-Нюз Фронт.

Небивал скандал предизвика заявлението на Валери Симеонов, заемащ постта вице-премиер на България. 

Безумното изказване предизвика мощен справедлив български гняв. Социалните мрежи преливат от възмущение и коментарите не стихват. Не бихме могли да цитираме всички коментари поради етически съображения, но в заглавието сме отразили есенцията и най-често повтарящите се. Ще приложим и някои от най- безобидните за илюстрация:

 

«Олигарх — патриот… Те такова животно е доказано че в природата нема!!!

» Срам, да си ходи! Селянин, оставка!» , » Наглост е ако остане!»

На това ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ шутттттттттттттт!!!!!

 

Този е един от големите случайници в политическия живот и е олицетворение на падението ни.

 

Аз се чудя как успяха да се заблудят толкова много хора по Валери. 
При условие, че половината град го познаваше от преди деветдесетте, когато работеше в Дебелт.

Незабавна оставка за вицепремиера Валери Симеонов!!!
«Второразрядно съветско ченге като патриарх Кирил не може да ми казва кое е истина и кое не»- невъзпитан турски агент, представящ се за патрЕот от цигански произход, не може да ми е вицепремиер в държавата!

 

Званието „патриарх“ е най-висшето за настоятел на Православна църква) 
Думите изречени от кенефа Валери Симеонов по адрес на патриарха на Русия, който е Божий служител, са обида не само към самият него, но и към всички православни християни!

Човек с такова примитивно мислене, сипещ фекалии при всяко отваряне на устата си, може да бъде овчии представител, но не и народен!

Извинението не е достатъчно, защото такива груби грешки са непростими!!! Трябва незабавно да си подаде оставката и да бъде заплют и обявен за враг на православието в това число и на България!- Ива Иватта

 

Недопустимото изказване влезе и в руските медии, а това означава, че вече си говорим и за международен скандал. Предвид невероятно махленския език и абсурдността на изказването единственото приемливо решение в случая е депозиране на оставка. Все пак България не е селска дискотека, за да гледаме по телевизията подобни недоразумения!

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ;