23 февруари 2018-Нюз Фронт.

Цяла Русия отбелязва празникът Денят на защитника на отечеството, свързан с благодарността към мъжете за тяхното мъжество, храброст, сила и дълг да пазят и защитават родината си.

Всенароден мъжки празник, който се отбелязва мащабно из цялата страна ( нищо общо с псевдоисториите от рода на Хелоуин, просто така за сравнение..по празниците ще ги познаете.

В навечерието на големия празник президентът на Русия Владимир Путин присъства на тържествена вечер в Държавния Кремълски дворец. Руският президент поздрави ветераните, личния състав, гражданския персонал на Въоръжените сили.

 

 

Владимир Путин се срещна с ръкокводителите на военните ведомства на Армения, Венецуела, Казахстан, Катар, Монголия, Сърбия, Узбекистан, Беларус, Азербайджан и Киргизия, поканени на тържествената вечер по случай Денят на защитника на Отечеството в Кремълския дворец.

 

 

Патриотизмът е една от чертите на характера на руският народ, който винаги е проявявал героизъм за спасяването на Родината, заяви президентът на Руската Федерация по време на тържествената вечер посветена на празника.

» Патриотизмът е в харатера на народа ни, и ние знаем, на каква героическа висота е способен да издигне хората, когато Родината е в опасност. Спасението на Отечеството, готовността да закриеш бойния си другар с тялото си в бой, да защитиш онези, които са ти скъпи- винаги това е по-силно от всякакви изпитания»- каза Владимир Путин.

 

 

Владимир Путин подчерта, че цялият народ отбелязва Денят на защитника на Отечеството и в основата на тази традиция са дълбоките искрени чувства на уважение към онези, които осигуряват отбранителната способност на страната и защитават мирния живот на руските граждани.

 

Честит празник Русия!

И забележете какви думи- отечество, родина, дълг..сравнете западната реторика с тази на Русия.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;