Превод:

Поне един политик от Европа безстрашно бие тревога по повод това, какво общество искат да създадат европейските елити.

Такова общество, което почти единодушно отхвърлят европейските граждани.

По време на вчерашната си реч, която даде старт на кампанията за преизбирането на партията му, унгарският премиер Виктор Орбан предупреди, че политиците в Брюксел, Берлин и Париж имат намерение да разрушат западната цивилизация със своя ентусиазъм по въпроса за масовата миграция.

Според него, ако тя все още се сдържа, то в Европа в края на краищата може да се формира мюсюлманско болшинство, а настоящата християнска култура ще бъде сведена до нула.

Математическите сметки на Орбан съмсем не са налудничави.

Населението на Унгария е по-малко от 10 милиона човека, а нивото на раждаемост не е високо. Не е необходима огромна вълна на имиграция от мюсюлманските страни, за да може с времето да се унищожи културата, съществуваща в продължение на хилядолетия.

Както показват допитванията, болшинството европейци като цяло са съгласни с това. Миналата година голяма част от жителите на Германия, Франция, Италия, Белгия и редица други страни заявиха, че искат пълно замразяване на имиграцията от мюсюлманските страни.

Естествено, лидерите на ЕС обвиняват Орбан в авторитаризъм.

Уморително е непрестанно да се слуша това, което казват те: “Правете това, което ви казваме – в противен случай вие ненавиждате демокрацията”.

Превод и редакция: Петя Паликрушева

Източник: https://www.youtube.com/watch?v=xwNRq2-0E4g

Тагове: ; ; ;