29-годишният нигерийски мигрант-наркотърговец е бил арестуван от полицията в Поленца след като е бил обвинен в убийството и разчленяването на 18-годишно момиче от Италия.

29-годишният Инокент Осехал е бил арестуван по-рано тази седмица от италианските карабинери, след като тялото на 18-годишната Памела Мастропитро е било намерено разчленено на улицата, в куфари, с натъпкани в тях части от тялото й.

Карабинерите от близкия град Мачерате са идентифицирали нигериеца след проучване на кадрите от местната кабелна телевизия.

Следователите твърдят, че подрастващото момиче е живяло в центъра за рехабилитация от наркозависимост от октомври, но неочаквано е напуснало центъра миналия понеделник.

Следователите са използвани множество източници, кадрите на  CCTV, за да докажат твърденията, че 29-годишният дилър е бил последният, който е видял момичето живо.

Съдебните следователи от Рим са извършили обиск в дома на мигранта, който живеел в Италия с изтекла виза.

Те са открили дрехите на жертвата, които са били пропити с кръв.

Убийството е последното от серията убийства, извършени от молещи за убежище и от незаконни мигранти след кризата през 2015 година.

Един от най-печално известните случаи е в Германия през 2016 година, когато студентката Мария Ладенбургер е била изнасилена и убита от «малолетния» бежанец Хусеин Хавари, който по-късно признал, че е по-възрастен.

News Front

Източник:http://www.breitbart.com/london/2018/02/02/italian-te..

Тагове: ; ;