Превод:
Доктор Горка, обръщам се сега към вас. Лесно може човек да се обърка в тази информация, която излезе днес.

Излиза, че е имало план да се защитава Хилъри Клинтън, докато не стане президент, че е имало някаква «тактика за презастраховане (насочена към това да НЕ победи Тръмп), а сега стана ясно още, че и Коми (екс-директор на ФБР) и Маккейб (бивш директор на ФБР, назначен след уволнението на Коми), и Шрок, и Пейд, и Лорета Линч (главен прокурор на САЩ при Обама) са занели, че Клинтън няма да получи никакви обвинения.

Това не е никакво разследване, това се нарича «възпрепятстване на следствието», особено имайки предвид всички факти, които вече са известни.

Ненадеждно боравене със секретна информация — това е наказателно престъпление, унищожаване на секретна информация — това също е наказателно престъпление, а Клинтън е правила всичко това, за това говори и самият Коми.

След това тя унищожи 33 хиляди писма, които са част от разследването.

Но и това не е всичко — след това Клинтън и обработи и твърдият диск, в който се съдържаха писмата, с киселина, за да може тези писма никога да не бъдат открити.

Себастиан Горка, бивш помощник на съветника на президента на САЩ: 

Вие описахте какво направи Хилъри, всички тези действия са наказателно престъпление.

И наличието на собствен сървър, и унищожаването на уликите — всичко това са престъпни действия.

Знаете, че тя има и съучастници.

По време управлението на Обама са й помагали и съдействали ръководството на ФБР.

Не са я задължили да даде клетва, а уликите по делото — таблети, които са взели от нея — са били унищожени, това са го направили нейни съучастници, не самата Хилъри, а хора от ФБР.

Бюрото е позволило най-добрата й приятелка, която също е заподозряна по това дело, да бъде в качеството й на адвокат при разпита.

Как е възможно изобщо да се случва това?

Всичко това е било допуснато от администрацията на Обама.

Най-подходящото название на това дело е «обамагейт», защото ако той не беше го допуснал, то всичко това нямаше да се случи.

Никога през живота си не съм допуснал, че когато и да било ще видим хора от такива високи ешалони на властта напълно сериозно да се осмелят, ползвайки се с купеното от Хилъри Клинтън досие, първа да лъжат американския народ и да разпространяват сред американците пропаганда за всички тези «руски» приказки, а след това с помощта на същото досие да получат разрешение на Съда да следят кандидидата-противник в годината на президентските избори, а след това — да използват всичко това, за да навредят на същия този вече избран президент.

Ние не сме бананова република, но тези неща се случват само в банановите републики.

Превод и редакция: News Front

t


Тагове: ; ;