Певицата Юлия Самойлова започна подготовката за музикалния конкурс «Евровизия», който ще се проведе в Португалия през май 2018 година.
Това съобщиха от дирекцията за обществени връзки към Първи  канал на руската телевизия.

Юлия Самойлова начала подготовку к Евровидению-2018

  • На снимката — Юлия Самойлова
  • «Както Първи канал съобщи през март миналата година, когато на Юлия Самойлова й бе отказано участието в конкурса, тя при всички случаи ще бъде участничка в Евровизия — ако не през 2017, то през 2018 година. Потвърждаваме, че така и ще се случи», цитира съобщението  РИА Новости.

Евровизия-2018 година ще се проведе в Лисабон от 8 до 12 май.

През март 2017 година Службата за сигурност на Украйна забрани на Самолойлова влизането на територията на страната за три години поради нейното пътуване в Крим.

По тази причина певицата не успя да участва в Евровизия.

Миналата година се съобщи, че Русия в Евровизия-2017«, която ще се проведе в Киев, ще бъде представена от певицата Юлия Самойлова. Това съобщи Първи канал.

Певица Юлия Самойлова во время выступления на церемонии открытия XI зимних Паралимпийских игр в Сочи. Архивное фото
 Момичето ще участва в конкурса с песента  «Flame Is Burning», която ще изпълни на английски. Автор на музиката и текста е Леонид Гуткин.

Той вече е работил за Евровизия с Полина Гагарина и Дина Гарипова.

Певицата от детството си има първа група инвалидност и се придвижва на инвалидна количка. Юля живее пълноценен живот и не приема съболезнования за състоянието си.

Тя е родена през 1989 г. в Коми.

«Ние считаме за странно предложението за дистанционно участие и се отказваме от него, защото то, без всякакво съмнение, противоречи на самия смисъл на мероприятието, чието неприкосновено правило е изпълнение на живо в ефира на сцената на Евровизия. Твърдим, че Европейският телевизионен съвет не трябва да измисля нови правила за руския участник през 2017 г. и може да проведе конкурса в съответствие със своя регламент», се казва в изявлението.

News Front

 

 

 

 

Тагове: ; ; ;