19 януари 2018-Нюз Фронт.

Американският финансист Джордж Сорос сподели мнението си относно Европейски Съюз и неговия финал.

Нещо, което може би всички очакват и дори предчувстват- разпадането на Европейския Съюз. Всъщност, ако можем да гледаме въпреки ежедневното информационно облъчване на нещата трезво и обективно, то разпадането на Европейския Съюз не е сложно да се предвиди, и дори днес наблюдаваме самия му крах.

Както се казва, въпрос на време. Логическия завършек на Европейския Съюз е също толкова неотменим както залеза. Просто няма да е толкова романтично. Но си е друго да го каже Сорос, още повече, че той със сигурност знае, тъй като самия проект наречен » Европейски Съюз» е добре шлифована, захаросана разрабортка на Вашингтон и ЦРУ, която днес е изчерпала значението и смисъла си, и съвсем скоро всички ще видят, че «Царят е гол».

Важното в случая е, дали ние ще се възползваме от възможността да изчистим името си на просто Член, и да възсияем със силата на държава достойна за уважение. Държава, която ще постави на първо място собствените си национални интереси и ще сложи край на мъките на ЕС и лицемерната обща европейска политика, която сее безумия като гей бракове, брадати жени, трети пол и каквото се сетите още. Все неща далеч от всякакъв здрав смисъл, но опаковани под звучното, захаросоно название » европейски ценности».  

Отделно оставяме общата европейска миграционна политика, която превърна Европа в малко момиченце, което посреща мигранти и терористи с подчертано доверие, внушено от милата фрау Меркел.

Неща, които всъщност никак не са за подценяване, и които никак не са безобидни. Защото за 2016 и 2017 най-разпространеното име във Великобритания например е …Мохамед и Ибрахим.

Такива неща.

 

 

За себе си, можем да си спомним само, как Европейската Комисия ни лиши от възможността да имаме «Южен поток» и независима икономика, да имаме собствено селско стопанство, да изнасяме собствената си качествена продукция, да имаме достойно и уважавано име на международната арена и въобще да се радваме на понятието суверенитет.

Сега, последствията от Членството са повече от потресаващи, и ако Великобритания се хвърли през глава да се спасява, не е просто защото няма къде да изхарчи 40 милиона или милиарда паунда. Толкова им е глобата да не развалят дисциплината на останалите. Но всичко вече и така е ясно, въпросът е, ще имаме ли смелостта, качествено и силно да излезем.

И не само да излезем, а да го направим красиво. Докато предЦЕдателстваме. С български размах. Все пак това вредоносно членство не е пожизнено, а и трябва да мислим за държавата си преди всичко, а не какво ще ни кажат разни Европейски комисии, които няма да запишат името си в историята. А нашето име се е изписвало 13 века. И за това трябва да помислим днес. Иначе ще ни  дават да дъвчим нови преводи на Истанбулски конвенции. Не очаквайте, че нещо по-добро ще измислят и ще ни изненадат. Трябва ние да ги изненадаме.

Защото нещата не са никак захарни, щом самият Сорос, който е вложил не малко средства в проекта наречен «Европейски съюз» е готов да признае края му, и то пред изданието Financial Times.

Американският финансит хладнокръвно споделя, че ЕС се намира на ръба на разпада и няма бъдеще, при това Русия стремително набира мощ на фона на европейските проблеми, които са възникнали за повечето държави именно благодарение на членството. Спомнете си санкциите, които бяха наложени изкуствено и удариха по икономиките на много европейски държави, разбира се и по нашата, отново невероятния бюджет за мигранти и мигрантската криза, кризата на ценностите и легализацията на разврата в най-разнообразни форми, бракове между политици, и всякакви още недоразумения, които светът изумено обсъжда в социалните мрежи. Родител 1 и родител 2, трети пол. Социални помощи за терористи.

А всичко се прави с цел, завземане на територии, например членството в ЕС, предлага абонамент за НАТО, а НАТО иска да има бази, колкото се може повече и колкото е възможно по-близо до Русия. Отделно средствата за медиите, които трябва да убеждават членовете, като членове на секта, че членството е, о каква радост.

Въпросът е, че идеята е да се откажем да мислим самостоятелно. Ами така де. Кой му забранява на Бойко ( Борисов) например да тропне с крак, и да каже, а не, това не е за нас, нашия народ не е съгласен- само една подобно фраза, ще хвърли в шок европейските ментори, но пък каква подкрепа и какво одобрение ще му даде народа. А от народната подкрепа, няма по-голяма сила. Не случайно дедите ни са ни оставили ключов завет » Съединението прави силата». Защото не подозираме колко сме силни. А мотото на Запада е » Разделяй и владей». Така ни обезвреждат и за сега работи. Въпросът е да се опомним на време. Вече много будни българи се досещат и бдят. Но всичко с времето си. Като поставим на първо място България в очите си и света ще ни зауважава. А ЕС е изпята песен. Нека все пак видим какво казва Сорос по темата.

» ЕС- това е институт, който е пред разпад. Сега Русия е възраждащата се сила.»

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;