Чужденци се възхитиха от мощта на руската армия и от бойната техника, те дори се обърнаха към страната с молба да освободи Европа от проамериканските политици и от безумието на САЩ.

Видеото, показващо високата подготовка на руските военни и възможностите на бойната техника събра стотици хиляди гледания, то изразява възхищението но чуждестранните ползватиели на  YouTube.

Видеото включва в себе си кадри от десантните части на ВДВ, възможностите на руските танкове и майсторството на екипите на бронираните машини, кадри от бойни действия и стрелби на военните, изстрелването на ракети от различни установки, пилотиране на най-добрите самолети на ВКС на Русия, действия на военните на бойното поле в различни сезони на годината, имитация на танково сражение и много други кадри.

Видеото е много въздействащо, което и предизвика възторга на чуждестранните ползватели на Интернет.

Много от тях, освен възхищението си, изразяват надеждата, че Русия ще успее да спаси Европа от САЩ.

Например, ползвател от Словакия в своя коментар дори използва няколко руски думи и изражения, наричайки руснаците братя и критикувайки НАТО, Европейския съюз и САЩ.

Посетители от Полша и Холандия изразяват уважението си към Русия и й пожелават да остане все така силна.

Антонио от Италия пише: «Русия, спаси ни. Италия обича Русия, спаси Европа».

Ползвателят от Чехия  Honza Kukla и MrZoсke от Германия се присъединява към италианеца.

«Русия, спаси ни!»

 

«Обичам Русия, тя е една от последните защитнички на свободата срещу диктатурата, ще ни е нужна вашата помощ».

«Пламенен привет», пише ползвател от Швейцария.

«Русия, моля те, спаси ни. Ние в Европа приветстваме Мистър Путин! Велика страна, велик президент, велика военна сила, велики хора и култура!»

Ползвателят Gymno моли Русия да освободи Европа от политиците, които европейският народ не обича.

Коментарите под видеото показват умората на европейското общество от диктата на НАТО и САЩ, обикновените хора от различни ъгълчета на Европа молят Русия да ги освободи, не вярват в антируската пропаганда и на мита за «руската агресия».

Санкционната и политическа борба се отразява на обикновените граждани, които търпят загуби, губят работните си места, търпят натиска на сАЩ и проблемите от миграционната криза.

Поглеждайки върху силната Русия, в която процъфтяват традиционните ценности и многонационалността, която дарява страната с богата култура и взаиморазбиране в обществото, европейците търсят съпричастност с това, за което и говорят коментарите под видеото.

Петя Паликрушева

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;