— «Аз съм французин, но считам Путин за значително по-правдив политик, отколкото много други световни лидери днес. Например, ако ме попитате какво направи Макрон тази неделя, ще ви кажа, че не знам. Но той точно не отговаряше на въпроси на журналистите и на обществото, както това прави Путин едва ли не всеки ден».
Kevin Thomas

— «Длъжен съм да кажа, че Путин има благороден характер. Дори след като към Русия така лошо се отнасят американците и стоящата зад тях «сенчеста държава», той продължава да предлага мир и сътрудничество. Разбира се, в света на политика няма напълно добри хора, но Путин, както ми изглежда, е най-близък до доброто. Затова и подкрепям Русия, техните въоръжени сили и техния лидер. Тази страна сега е последната надежда за мира в целия свят. Путин вероятно разбира това. Само Москва има ядрен арсенал, за да защити невинните хора от тази тъмна империя, който сее хаос по цялата планета».
Remembering 1992

— «След като светът сляпо вървеше в руслото на политика на САЩ в продължение на няколко десетилетия, той банално влезе в тупик. Може би ако следваме доказалата ефективността си руска политика, ще постигнем нещо по-добро. Затова не разбирам безпочвената русофобия на ЕС и САЩ».
arshad3344

— «Руснаците одобряват Путин, защото той е прозрачен и говори истината. Той честно заяви, че в САЩ  всеки нов президент бива обграждан от хора в «черни костюми» и тутакси променя възгледите си».
Naseem Khan

— «Владимир Путин е прав. Но всъщност това започва още докато президентът става кандидат за президент. Никой не може да се добере до Овалния кабинет, ако не е бил одобрен от банкерите. Коми например (директор на ФБР в миналото) беше този, който пусна информацията за пощенското разследване на Клинтън, а по-късно бе уволнен от Тръмп. Защо Коми постъпи така? Защото той е от лобито на съвета на директорите на  HSBC Holdings и така му заповядаха. Една от очевидните причини е да се запази «заплахата в лицето на Русия». Подобна външна заплаха винаги прави работа на елита по-лесна. Когато има враг, хората се управляват супер лесно».
59vlada

— «Превъзходен анализ на Путин. Впрочем, както винаги»
White Baron

— «Ето затова го ненавиждат, той е твърде умен за тяхното «манипулиране».
bulbadox

— «Това е толкова страшно! Аз съм от Швеция, когато се изказват нашите политици, ние разбираме, че те не ни казват истината, а нещо премълчават. Но когато слушам Путин, неговото послание ми се струва много твърдо и пълно със смисъл. Никога не сме имали премиер, който да прилича на него!»
Bernt Granbacke

Петя Паликрушева

Тагове: ;