В Белия дом се е провела секретна среща, на която чиновници от САЩ и Израел разработили съвместна стратегия за сдържането на Иран.

Срещата се е провела още през декември. Израелската делегация, в която са влизали чиновници от отбранителната сфера, е била оглавявана от съветника по националната сигурност Меир Бен-Шабат, американските чиновници са били оглавявани от съветника по националната сигурност на президента на САЩ Хърбърт Макмастър, предаде 10-ти израелски телевизионен канал.

След два дена преговори е бил подписан «Меморандум» за взаиморазбиране по иранския въпрос — страните се договорили да създадат четири работни групи по ключови въпроси.

Задача на първата група — «тайна и дипломатическа работа за отмяна на иранската ядрена програма. Втора — «ограничаване присъствието на Иран в региона, в частност в Сирия и Ливан».

Трета — «сдържане на балистичната програма на Иран» и «ограничаване опитите да се доставят ирански ракети на «Хизбулла»

Четвърта — работа по въпроса за «засилване ескалацията в региона, към която ескалация може да бъде съпричастен Иран».

Един от израелските чиновници е потвърдил, че страните «са формулирали финални тезиси по стратегическата политика» в региона, касаещи в това число и Иран.

През декември премиерът на Израел Бинямин Нетаняху заплаши президента на Сирия Башар Асад, че ще нанесе удар по войската му, ако Дамаск даде съгласие да се разположат в страната ирански бази.

Последната точка — «засилване на ескалацията в региона, за която може да бъде съпричастен Иран» е главната.

Основната задача е дестабилизацията на Иран и ограничаване на влиянието му.

Освен Меморандума между САЩ и Израел, налице е общ план за Големия Близък Изток.

Този план е за дестабилизация на цяла северна Африка, прогонването оттам към Европа на значителна част от населението, защото под Америка кипи супер-вулкан.

Още на 12 септември 1980 година директорът на ЦУР Кейси представи секретния доклад на президента Рейгън, в който се казва, че в началото на 21 век ще се случат катастрофални събития и американският континент може да загине.

Чел съм този доклад.

Там има прогноза — ще оцелее не повече от 4 % от населението.

Там е посочено, че най-безопасните места за оцеляване на човечеството ще бъдат: на първо място — територията на СССР, особено Сибир, Алтай и Средна Азия, след това Големият Близък Изток — той е наричан северът на Африка — в значителна степен това е и Кавказ, и Тибет.

Приета е 10-годишна програма за ликвидирането на СССР, за дестабилизацията на Иран, Турция, на целия арабски Изток и т.н.

Всичко, което се случва пред очите ни, напълно се вписва в логиката на този доклад.

СССР е ликвидиран, разрушени са основните държави в Близкия Изток, мигрантите тръгнаха към Европа, защото Западна Европа ще бъде подложена на удара на стихията — голямата вълна ще дойде от американския континент в резултат на изригването на Йелоустоунския супер-вулкан.

(следва продължение)

Превод: Петя Паликрушева

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;