Да започнем най-напред с изявлението на група руски ученици в Бундестага, в което изявление руските деца, финансирани от Фонд «Фридрих Еберт» говорят за фашистите, участващи в Сталинградската битка, като за «невинни жертви, поставени в нечовешки условия по време на плена си в СССР».

Изследването на тези руски деца е финансирано от германския фонд «Фридрих Еберт» и предизвика мащабни дебати в Русия.

Ето едно от политическите предавания в Русия, посветено на това злополучно и цинично изследване, финансирано от Фонд «Фридрих Еберт»:

На видеото по-долу можете да чуете мнението на руския депутат Евгений Федоров за дейността на Фонда «Фридрих Еберт». Негови са думите, които са изведени в заглавието, че Фондът системно работи за унищожаването на руската държавност».

 

Това е само един момент от дейността на Фонда в Русия.

Сега ще ви припомним активната дейност на този Фонд в България чрез снимков материал, който може да се провери и сами да видите на официалната страница на Фонда.

На снимките се вижда общото съгласие между почти всички парламентарни партии в България относно Европейската система за сигурност. Присъстват Соломон Паси, Корнелия Нинова, Румен Радев, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и още много парламентаристи и експерти.

На официалната страница на Фонда откриваме снимки с изявленията на гореспоменатите политици, които еднакво споделят тезите за Европейската сигурност, лансирани от Фонда.

Припомняме, че събитието е финансирано от същия Фонд.

А ето и политиците по време на изказванията им. Както виждате зад гърба на всеки един от тях се вижда изписано името на Фонд «Фридрих Еберт».

Считаме, че е доста неморално, цинично, обидно, предателско…български политици да участват във финансирано от чужд фонд мероприятия, а на всичкото отгоре да споделят с него общи тези.

На горната снимка Бойко Борисов изразява съгласието си с тезата за Европейската сигурност на Фонд «Фридрих Еберт».

Корнелия Нинова, председател на БСП, също е съгласна с тезите на Фонд «Фридрих Еберт» за Европейската сигурност.

Сергей Станишев, председател на ПЕС, също е съгласен с тезите на Фонд «Фридрих Еберт» за Европейската сигурност.

Президентът Румен Радев също е съгласен с тезите на Фонд «Фридрих Еберт» за Европейската сигурност.

Припомняме, че Фондът се финансира от НЕМСКАТА ДЪРЖАВА.

А на тази снимка са по-«важните» участници в мероприятието — Красимир Каракачанов, Румен Радев, Бойко Борисов, Соломон Паси, Сергей Станишев, зад него е Корнелия Нинова. Очевидно всички изброени представители уж на различни партии мислят ЕДНАКВО. При това еднакво с Фонд, ФИНАНСИРАН от НЕМСКАТА ДЪРЖАВА.

А тук виждате семинар на Фонд «Фридрих Еберт» на тема Темата е «Приоритетите на българското европредседателство…». Присъстват от БСП — Корнелия Нинова, Крум Зарков, Кристиян Вигенин, Георги Пирински..

На следващата снимка виждате представител на български СИНДИКАТ, също участник в мероприятие на Фонд «Фридрих Еберт». Руската дама е ръководителят на Фонда за България:

Следващите две снимки представят мероприятие на Фонд «Фридрих Еберт» на тема «Приоритетите на българското европредседателство». Очевидно Фондът е «пътеводната светлина» за, както се вижда, за почти всички парламентарно представени политически партии:

Сега чуйте отново внимателно думите на руския политик най-горе, който разказва за целите на този фонд, за дейността му в Русия…и помислете по следния въпрос: редно ли е български политици да «козируват»  пред Фонд, който се финансира от НЕМСКАТА ДЪРЖАВА и фактически изпълнява цели и задачи НА немската, а НЕ за българската държава.

Редно ли е български политици да биват «облъчвани» от немски фонд, който се опитват да ПРЕНАПИСВА историята на Втората световна война и ролята на СССР в нея?!

Само припомняме, че Фонд «Фридрих Еберт» бе в основата на пропагандата и агитацията за подписването на Истанбулската конвенция, което също може да се види от официалната страница на Фонда.

News Front

Тагове: ; ; ;