9 януари 2018-Нюз Фронт.

Нова година, нов късмет, но американците продължават по старому. Разузнавателен американски самолет «Посейдон» е бил засечен недалеч от базата в Хмеймим, Сирия по време на атаките на дроновете по военните обекти на РФ, съобщи министерството на отбраната на Русия.

 

 

 Снимка: AP/Rob Griffith

» Странно съвпадение, защо в периода на атаките от безпилотните летателни апарати на ттерористите по руските военни обекти в Сирия над акваторията на Средиземно море над 4 часа на височина 7 хиляди метра американски разузнавателен самолет баражира между Тартус и Хмеймим»,- отбелязаха от ведомството.
Припомняме, че терористите си позволиха да нападнат руската авиобаза хмеймим с помощта на на безпилотници на 6 януари. Руските военни успяха да прихванат управлението на шест от дроновете на бойците, още 7 от апаратите на терористите са били успешно свалени с използването на зенитния ракетно-пушечен комплекс «Панцир-С1».
 От Кремъл успокоиха, че останалият в Сирия руски контингент разполага с всички възможности за борба с терористите. Ето защо САЩ пак се притичат на помощ, и веднага са засечени.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;