От детството на европейците им наливат в ушите определени шаблони, които трябва да възприемат като истина и последна инстанция.

Става дума за «истини», с които се обясняват едни или други действия на Америка, заключаващи се в разпалването на военни конфликти.

Виждаме, че всички тези войни, които води Америка се базират на лъжи, на изкривено представяне на действителността, на демонизация на противника, за да може американското общество, което в същността си е против войната, да подкрепя действията на правителството.

Огромната лъжа, която ни се разказва днес, трябва да предизвиква опасения, защото всичко се подтиква към разпалването на Трета световна война.

В тази лъжа се твърди, че Русия заплашва съседите си и Запада, а това си е много опасна лъжа.

С помощта на управляемата преса успешно се създава образа на Русия като агресор, в същото време кървавият държавен преврат на Майдана през 2014 г. абсолютно се игнорира.

На хората им наливат в ушите «истината» за това, че Крим е бил анексиран по насилствен начин, абсолютно изпускайки от вниманието този момент, че на полуострова бе проведен референдум, в резултат на който 90 % от кримчани гласуваха за присъединяването с Русия.

Именно от тази лъжа се ръководят западните лидери и американското правителство, въвеждайки санкции срещу Русия.

Голямата ЛЪЖА днес: Причината за санкциите срещу Русия е това, че Путин и Русия са «откраднали» «украинския» Крим.

Голямата ИСТИНА: президентът на САЩ Барак Обама завзе Украйна чрез държавния преврат през февруари 2014 година!!!

Това кърваво сваляне на законното правителство в Киев се случи чрез подготвяната в продължение на много години пропаганда и бе осъществено с бюджет от 5 милиарда долара от САЩ чрез Държавния департамент и ЦРУ.

Във Вашингтон искат да утвърдят «отбранителен бюджет» в рамките на почти 700 млрд долара през 2018 г.

Страхувам се, че голямата лъжа се превръща в предпоставка за Трета световна война!

Източник: http://alles-schallundrauch.blogspot.bg/2017/07/die-grosse-luge-die-zum-iii-weltkrieg.html

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;