Готови ли сте да умрете? Ние с вас скоро ще умрем, но не от старост, а защото нашите съграждани са толкова глупави, невежи и с толкова промити мозъци, че вярват в лъжата, която ни води към явна гибел.

Това е нещото, което ни говорят атомните учени. А те са прави.

Можете ли да разбере този абсурд?

Президентът Тръмп се намира в пълномащабна атака от страна на военно-промишления комлекс, средствата за масова информация на САЩ, Демократическата партия и много републиканци, такива като републиканецът сенатор от Южна Каролина Линдси Греъм и републиканският сенатор от Аризона Джон Маккейн, просто защото президентът Тръмп иска да намали опасното напрежение между двете основни ядрени държави.

С какво се обяснява пълното отсъствие на тревога за собствения им живот на населението на Южна Каролина и Аризона, които изпращат в Сената и продължават да изпращат в Сената двама дебили, решили да провокират война между САЩ и Русия?

Това би трявало да предизвика у вас тремор, защото бихте могли да зададете същия въпрос към всички 50 щати и до почти всички избирателни окръзи.

Можете да зададете същия въпрос на публичния дом, известен като “американски СМИ”.

Скоро никой няма да бъде жив, за да публикува или прочете заглавията за войнта, която те помагат да се случи.

САЩ и останалият свят заедно с тях, заедно с целия живот на Земята, са тръгнали към гробовете, поради пълния провал на американското ръководство.

Какво се случи с американците, защо те не могат да разберат, че всеки “лидер”, който провокира война с най-крупната ядрена държава, трябва да бъде незабавно признат за душевноболен?

Защо американците стоят всяка вечер пред телевизорите си, поглъщат лъжите, които ги водят без всякакво съмнение към тяхната смърт?

Америка затъва и тегли след себе си целия свят.

Превод и редакция: Петя Паликрушева за News Front

Тагове: ; ; ;