Пентагонът е подготвил подробни инструкции за своите военнослужещи, в които описва новата продукция на военно-промишления комплекс на Русия като заплашителна.

В американската армия са раздадени специални брошури «Справочник за руското оръжие от ново поколение», които имат за цел да подготвят военните към вероятния боен контакт с представителите на основния си стратегически противник.

Един от разделите в доклада е посветен на снайперисткото въоръжение, което се разработва в Русия.

В частност, особено внимание се отделя на перспективната руска снайперистка винтовка ОРСИС Т-5000, която, според американските специалисти, значително ще завиши бойните възможности на руските военни.

За свое съжаление американските военни са стигнали до извода, че руското оръжие е по-съвременнно и по-съвършено. В резултат, пишат американските специалисти, руснаците имат всички шансове да победят в пряк дуел. При това с лекота, отбелязва се в брошурите. Единствената препоръка към американските военни, сблъскали се с Т-5000, звучи така:

колкото се може по-бързо да бягат от зоната на поражение на Т-5000.

Перспективната снайперистка винтовка Т-5000 не е единствената по рода си.

Налице е и «Сумрак», която също има супер съвременни характеристики.

Анализът на възможностите на руското оръжие в сравниение с неговите американски аналози е принудило авторите на брошурата да посочат на военните от САЩ единственият възможен съвет:
спасявайте се с бягство.

News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ;