29 декември 2017- Нюз Фронт.

Великобритания може да въведе ограничения по отношение на социалните мреци  Facebook и  Twitter, ако те откажат да предоставят данни свързани с Русия, представляващи интерес за британските парламентаристи.

Познатата песен, че Русия е виновна за всичко и навсякъде е пусната и за Brexit- един вид излизането на Обединеното Кралство е инициирано от ръката на Кремъл.

 

 

По информация на изданието The Guardian, депутат от Палатата на общините Деймиън Колинс е дал срок на ръководството на  Facebook и Twitter до 18 януари, за да имат време да удовлетворят искането му за предиставяне на данни за предполагаемото вмешателство нна Русия в хода на референдума по излизане на Великобритания от Европейския Съюз.

Ако искането не бъде изпълнено, то предсведателят на парламентарния комитет по въпросите за култура, медии, спорт и цифрови технологии Деймиън Колинс ще разгледа възможността за въвеждане на санкции по отношение на американските компании.

При това той не разполага с пълнощия за приемането им.

Е, представете си каква нова порция налудничави новини ни очакват след 18 януари 2018 година. Напълно възможно е в този дух да се появи и информация, че Кралица Елизабет е руски агент, или че Тереза Мей изпълнява задача поставена от Кремъл, кой знае.

Весели празници, и приятно несанкционирано сърфиране в мрежата.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;