17 декември 2017- Нюз Фронт.

Европейският Съюз издиша, и издиша отдавна. Едва ли Великобритания просто капризничи и е готова да си плати, колкото и да й струва, за да излезе от ЕС. Защото предстои влизането на още «гости», които съгласно общата европейска политика всички членове трябва да приемат.

Разбира се, че все по-често се говори за излизане от ЕС, именно по повод миграционната политика, която превърна Европа в бомба със закъснител. И здравият разум проговаря все по-често сред европейските лидери.

 

Това е Европа днес, и трябва да признаем, че приказките за «европейски ценности», «толерантност» и подобни, свършиха доста работа по превземането на Европа и превръщането й в непонятно какво. Почти като секта- голяма част от страните членки просто следват предписанията на ЕС и поддържат санкциите, приемат бежанци, провеждат гей-паради и легализират гей-бракове, за да докажат, че са част от обединението.

Но има и такива, които все по-често повдигат темата за адекватността на водената от ЕС обща политика.

По време на конференция на лидерите на европейски политически партии с антимиграционна насочесност, която се състоя в Прага, лидерът на френския » Национален фронт» Марин Льо Пен изрази такова мнене.

 

 

 

» Евросъюзът издиша. Има надежда, че тази неправилна организация можем да я приключим отвътре.

И трябва да действаме, както би действал завоевател»- мъдро и не безоснования заяви Марин Льо Пен по време на конференцията.

 

Льо Пен добави още, че ЕС » води континента към гибел» и трябва да бъде ликвидиран, като първо е необходимо да се възстановят границите между държавите от Шенгенската зона, а после да се разпусне Еврокомисията.

 

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;