17 декември 2017-Нюз Фронт.

Европейският Съюз е изправен пред заплахата от ислямизация. Такова мнение изрази в събота вице-говорителят на долната Палата на парламента на Чехия и председател на движението » Свобода и демокрация» Томио Окамура по време на конференцията в Прага,която събра лидерите на политически партии от ЕС, които са категорично срещу миграционната политика.

 

 

 

» Заплашени сме от мюсюлманска колонизация на Европа»,- заяви съвсем сериозно чешкия политик.

 

Томио Окамура разкритикува ЕС и ръководните органи на обединението, като посочи за основни проблеми нарастващата деградация и затъпяване, разлагането на националните и културни европейски ценности, подмяната на морала, подтискането на патриотизма и размиване на понятията.

 

« Европа не трябва да бъде обособена държава ( от народи и нации), управлявана от бюрократи от Брюксел»- допълни чешкият политик.

Може би не е късно да надделее здравия разум, и Европа да се спаси от самата себе си, за целта е необходимо още по -сериозно повдигане на темата за смисъла на европейската политика по отношение на мигрантската криза, антируските санкции, и още важни моменти, които членовете на ЕС са заставени сляпо да следват дори в собствен ущурб.

Не е ли време за възстановяване на държавния суверенитет на всяка отделна страна и водене на адекватна политика, защитаваща националните интереси на всяка отделна държава.

Може би народите ще узреят за мисълта, че е време да поемат по свой собствен път.

Може би е време за EXIT?

Ако утре има гласуване «за» и против» излизане от ЕС, как бихте гласували?

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;