Украинското ръководство, което твърди, че при положение, че руските влакове се движат, заобикаляйки страната, това нямало да донесе до никакви загуби, просто се опитва да излезе от положението, но чрез нелепи твърдения. Това сподели директорът на Центъра за политическа информация Алексей Мукхин.

Експертът отбеляза, че Украйна вече е изгубила стотици милиони долари от транзит.

Говоренето за липсата на загуби в тази ситуация е най-малкото странно, това и само перчене, което се е превърнало в традиционен елемент от постоянната конфронтационна политика на Киев.

Украйна загуби няколкостотин милиона долара, които получаваше от транзита. В тази връзка аз съм повече от убеден, че изявленията на украинските служители, че Украйна не е изгубила нищо — това е нищо повече от едно празно и безумно перчене.

В момента Украйна е жертва на политиката, която ръководството й изпълнява в последните няколко години. Това е противоречива политики, честно казано. Тя се отразява, разбира се, върху икономиката, което се отразява от своя страна върху настроенията на населението.

И накрая украинското ръководство само ще се свали. Ние разработихме транспортната жп инфраструктура до кримския мост «, каза Мухин.

Тагове: ; ; ; ;