Лидерът на партия «Атака» Волен Сидеров тази сутрин в предаването «Тази сутрин» по bTV заяви, че «няма златна прегръдка» между управляващите от ГЕРБ и «Обединени патриоти».

Според него, патриотите са успешни в управлението и по тази причина на този етап агресивната политика трябва да бъде оставена на заден план.

Стана ясно от изявлението на политика още, че той силно се надява този съюз между ГЕРБ и Обединени патриоти за издържи пълния мандат на управлението.

Политикът заяви още:
«Бойко Борисов не трябва да подава оставка, особено без да се консултира с нас, ние сме коалиционни партньори. Ако ние не пожелаем да го свалим, няма кой друг да го направи».

Сидеров добави, че ГЕРБ до момента не са се възползвали от нито един пълен мандат, който им се полагал в резултат на народното гласуване.

«Европейските партньори нито веднъж не са реагирали против Патриотите във властта…Нашето участие във властта демонстрира стабилност, то легитимира партиите ни като представители на консервативната политическа среда в България, особено по време на европейското председателство».

Според националиста Сидеров, собствената му партия е гласувала доверие само на експерти, затова и няма партийни назначения.

Волен Сидеров счита, че като националист може да свърши нещо полезно като лобира пред и чрез някой български министър.

Сидеров не се счита за умиротворен, защото оставал председател на «Обединени патриоти» и трябвало да координира три партии, добави още той в предаването.

Политикът счита животът за най-големия сценарист и режисьор, затова съвсем спокойно вече общувал с актьора Евгений Будинов, с когото в миналото влязъл в юмручен бой пред НАТФИЗ.

Според политика, ГЕРБ заслужават похвала за инициативата им за ревизия на приватизацията и за активизирането на външната политика на страната.

«Супер идеалистично ще е да очакваме пълна справедливост», добави политикът.

Сидеров добави, че, според него, е повече от странно БСП да бягат от темата за приватизацията и да не искат да подкрепят промените по темата в Конституцията.

Политикът счита танцът със саби на Бойко Борисов в Саудитска арабия за много добра проява.

«Бойко Борисов води добре приета и балансирана политика, тя е приета от различни посоки на света», завърши той.

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;