12 декември 2017-Нюз Фронт.

Информационната война е в разгара си и особено внимание на «бойните полета» е определено за Балканите, и България по-специално. След доклада на Атлантическия Съвет по Балканите, е сформиран внушителен бюджет за България, който ще се разпредели между няколко крупни «авторотетни» медии, които ще лобират за интересите на САЩ у нас и ще бъдат натоварени със задачата да покажат България «антируски» настроена.

За някои предприемачи с български паспорти ( защото не можем да ги наречем българи, само защото носят български имена) това си е доходоносен бизнес, въпреки че те предпочитат да го наричат «журналистика».

Подобни бизнес-журналисти, които не се гнусят от долари получени за продадената чест на България, правенето на поръчкови материали е ежедневно и високоплатено занимание.

Най-активните и лоялнитеще получат и част от средствата предвидени за България, като основната им задача ще бъде съзтезание по написване на възможно най-ярка антируска пропаганда, която ще има мисията да повлияе на българския народ да заобича «искрено» Щатите и да се разграничава от Русия.

 

 

 

Средствата ще бъдат разпределяни към различни медийни групи, които имат в правенето на «авторска журналистика» и са се доказали през годините, като редовни и изпълнители траншополучатели.

Предстои интензивно медийно избухване с антируско звучене на всякакви теми и вариации, свободен стил.

Така, че уважаеми български читателю, когато срещаш подобни писаници, знай, че с тях някой е зароботил на твой гръб известна сума долари, за да те убеди как да мислиш правилно.

Обявяваме конкурс за «най-бдителен читател» и ще очакваме Вашите находки на редакционния си адрес и нашите страници в социалните мрежи.

Така заедно ще изобличим всички онези, които са получили новия американски транш за промиване на мозъци, и похарчените пари от САЩ ще бъдат напразни. По такъв начин, неправителствените организации ще се лишат от привилегията да получават нови средства, тъй като получените не са дали резултат.

 

Споделяйте, активно, бъдете част от информационната война, за да изобличаваме онези, които продават интересите на страната ни, без да мислят за последствията и за името на България пред света.

Съединението прави силата!

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;