Една година от трагедията в Хитрино!
Управляващите не могат да разберат какво искате още от тях, жители на с.Хитрино?!
Те дойдоха, направиха си селфи, споделиха мъката ви, дадоха ви автографи … Какво още искате, драги български селяни от Хитрино?
Селска ви работа … Хитреци са българските селяни, питайте Андрешко!

Петър Петров

  • На 10 декември 2016 г., в 5,37 ч. на жп гара Хитрино дерайлира част от товарен влак  на превозвача „Булмаркет“, 22 цистерни с пропилен
  • и 4 цистерни с пропан-бутан.  В последвалите експлозии и пожар загиват 7 души, ранени са 29, а над 20 къщи и постройки са разрушени.
  • 12 декември е обявен за ден на национален траур  в България.

А ето какво казва по повода друг наш читател, по-радикално настроен:
Две къщи за 7млн.лв.в Хитрино.Толкова струват две хасиенди в най-скъпият квартал на Дубай (където имот има Делян Пеевски).Гледаш ли бе,почетният селянин на Хитрино?Хората си слагат найлони на прозорците!И Народен съд ви е малко.Смершъ!

Ванко Иванов

Трети читател е разтревожен от разследването, извършено от Нова телевизия, отново по темата Хитрино. Ето какво споделя той:

Един смс,като дарение повече няма да изпратя. Разследване в «Темата на НОВА» по НОВА тази вечер показа къде отидоха парите на «простия» българин. В джоба на Бойко Борисов и кмета на Хитрино. А и ще снимат филм,за него били заделени 8000 лв от община Хитрино.
Както и за «Българската Коледа»-винаги изпращам не един,не два,а по 30-40 смс-а и защо? Да купуват с моите пари апаратура за болници и клиники. Това,което държавата е длъжна да осигури на всяко здравно заведение. Моите пари искам да отидат за лечение на болни деца,а не да запълвам дупките в някоя болница. От данъците на данъкоплатеца за циганите има,ама за дефибрилатори,вакуум аспиратори,респиратори и друга животоспасяваща апаратура пари няма. И от мъката на хората грабят вече и въздуха им взеха.

Стефан Иванов

Българските граждани са изключително възмутени от така създалата се ситуация около Хитрино. Ето какво споделя следващият ни читател по темата:

Пускате ли смс-си за Хитрино? Пускайте, че на кмета не му достигат няколко милиона за имот на Женевското езеро!

Светлин Арангелов

Тагове: ; ; ; ;