10 декември 2017-Нюз Фронт.

В началото на изминалата седмица забранената терористична организация » Ислямска държава» изпрати заплахи към Европа и САЩ с обещание за » Кървава Коледа».

По-конкретно, терористите зашлашиха с нови атентати за Рождество и новогодишните празници, призовавайки последователите си, които се крият в Европа под прикритието на мигранти да се подготвят за действие.

 

 

И докато «Ислямска държава» почти напълно е ликвидирана в Сирия, отделите за пропаганда и вербовка на терористите са мобилизирани да набират нови членове, и призовават последователите си във всички точки на света за подготовка към действие, разпространявайки указания и инструкции за извършването на атаки в различни европейски страни и в САЩ.

В мрежата се появиха серия снимки с най-популярните и посещавани европейски и американски градове по Коледа и Нова година, като своеобразни поздравителни картички от терористите.

 

Миналогодишния опит показва, че терористите нямат навика да се шегуват, и подобни заплахи могат да се възприемат напълно сериозно и с повишено внимание и мерки за сигурност.

Не трябва да забравяме, че бежанския поток от Близкия Изток в ЕС не стихва, а тези които се опитват да се възпротивят на процеса по някакъв начин веднага получават наказания, порицаване и санкции ( вземете примера с Унгария, Чехия и Словакия, които казаха, че няма да се подчинят на безумната общоевропейска политика и няма да приемат бежанци).

Германия например, реши да се спасява като предлага пари на мигрантите, за да се връщат по родните си места ( трогателно от една страна).

Оказва се, че ЕС днес е заложник на план, който е бил специално изготвен за ситуацията, която имаме днес

( да бъдем невидимо обградени от терористични елементи, които доброволно допускаме в знак на толерантност).

Атентати, които се случиха миналата година и окървавиха много европейски градове показаха, на практика, че никой не е застрахован, независимо колко европейски са представите му.

Най-странното в случая е, че Европа изглежда почти парализирана от собствената си европейска миграционна политика, която продължава да следва като хипнотизирана повтаряйки, че така трябва, и да живее толерантността.

Което от друга страна е удобно, и работещо прикритие за преоблечените терористи, които влизат навсякъде като бежанци, а после просто безжалостно удрят градовете, които са ги приели. До такава степен удобно, че чак можем да се замислим дали ЕС не е част от проекта на ИДИЛ, който е проект на ЦРУ.

Да си пожелаем мирни празници и независима политика.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;