10 декември 2017- Нюз Фронт.

По време на прочистваща операция в Сирия, в района на западния бряг на река Ефрат в провинция Дейр-ез-Зор, силите на сирийските правителствени войски откриха изоставен склад на ИДИЛ с оръжия- американски.

 

 

 

 

Количеството открито оръжие, взривни вещества и боеприпаси е внушително. Както съобщи правителствената сирийска агенция  SANA, в склада разположен между градовете Маядин и Абу-Кемал, са открити не само едрокалибрени картечници, противотанкови ракетни установки, бомби и мини, но и танкове, бронемашини, и даже 155 мм пушка, произведена в една от страните членки на НАТО, а също и въоръжение на Израел.

 

 

 

Така,  да повторим и да помислим-САЩ и Израел- открито е тяхно въоръжение в изоставен склад на терористи, които търпят истински разгром в Сирия благодарение на съвместните усилия на ВКС Русия и правителствените войски на Башар Асад, и докато Сирия се освобождава от терористите назрява нов конфликт.

САЩ и Израел…

САЩ обявя Йересуалим за столица на Израел на 6 декември, без палестинците да са гласували на референдум, не.

Защо да ги пита някой, щом Доналд Тръмп лично решава да вземе инициативата в свои ръце, демократично и чистичко с един подпис. Не, като в Крим с референдум, например.

Съвпадения някакви просто?

Едва ли…

САЩ и Израел…

 


Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;