5 декември 2017-Нюз Фронт.

Войната е най-страшното, което може да се случи на хората. А за децата е най-големия кошмар и ужас, само че наяве. И докато медиийната машина на Европа и запада мълчи за страшните престъпления срещу децата на Донбас, войната там продължава. Обстрелите не стихват, и ние, всички ние сме виновни заради бездействието си и мълчаливото съучастие. Защоти никой не повдига въпроса за войната там, и никой не иска да я види.

Всички само я наблюдават използвайки шаблонни фрази като «военен конфликт», » ситуацията в Украйна» и » урегулиране». Тази война ни се струва чужда защото не я виждаме. Но тя гори.

И най-страшното е, че от това страдат децата.

 

 

Трагедията,която се разгрива в Украйна, е най-успешният русофобски  проект на САЩ и ЦРУ.

Под предлог за мечтана промяна и сладък европейски живот, Майданът беше спусъкът, който изстреля Украйна във бездната на страшна война. Порошенко, който беше поставен под светлините на прожекторите, като главно действащо лице и нов президент, беше поставен от Запада, назначен и купен, за да поведе страната си към дъното. За да пусне в ход русофобската идея и да накара украинския народ да смята, че Русия е чужда, а САЩ са приятели.

 

 

 

 

Порошенко записа името си в историята на човечеството като прецедент на политикът-предател избиващ собствения си народ за пари.

Дали Украйна ще успее да се справи с трагедията си и безумното предателство и колко време ще е необходимо за това никой не знае.

Въпросът е в това, че цинизмът на кукловодите режисирали войната в Донбас, надхвърля всякакви измерения. Вашингтон продължава да изпраща военните си, за да тренират и обучават украинската армия. Продължава и да изпраща военна помош, под формата на оръжия, за да продължава войната.

И в това време там живеят, страдат и умират деца. Деца, които мечтаят за мир и стават възрасни за секунди, след като детството им отлита разбито на парченца сред грохота на обстрелите и падащите снаряди.

Те са истински и болката им е истинска. Това са деца, които повече от всичко искат да живеят в мир, и разказват за мечтата си с надеждата възрастните да ги чуят…

Вижте ги, чуйте ги, погледнете през техните очи…

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;